Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Buggy

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13764 lei Lei
Cod produs
4820195190043
Out Of stock
Descriere
Cultura off-road are multi fani din intreaga lume. Pentru astfel de curse, vehiculele sunt special modificate pentru a satisface nevoile rutelor dificile. Un tip de masina pentru astfel de curse este un BUGGY. Primul BUGGY a aparut in jurul anului 1950 in SUA, in primele zile ale curselor off-road.
Popularitatea acestui tip de vehicul a venit datorita filmului Mad Max, in care buggy-ul era unul dintre vehiculele principale. Primele buggy-uri au fost adesea create pe baza celebrului Volkswagen Beetle. Proprietarii i-au consolidat suspensia pentru a o face mai usoara si mai fiabila in acelasi timp. Modelul nostru de Puzzle 3D Buggy este viziunea noastra asupra acestui fascinant vehicul.
Buggy-ul nostru este conceput pentru un pasager, soferul. Are scaun, volan si lumini pe acoperis pentru a ilumina drumul. Cel mai important, acest puzzle 3D din lemn poate rula datorita unui mecanism cu banda de cauciuc. Pentru a-l porni, puneti Buggy-ul pe o suprafata plana si trageti-l inapoi, astfel incat rotile sa se invarta in directia opusa directiei de deplasare. Apoi, da drumul masinii, iar ea se va deplasa pana la cativa metri!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura