Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Fantoma Kievului

0 stars: 0.00 din 0 pareri

244 lei Lei
Cod produs
4820184121621
Out Of stock
Descriere
Va prezentam acest puzzle 3D Fantoma Kievului, un model la scara 1:72 al avionului de vanatoare Mig-29.

Fantoma Kievului, acest as al Fortelor Aeriene Ucrainene care a doborat 40 de aeronave rusesti. Cine a fost acest aparator de neinvins al capitalei Ucrainei? A aparut brusc intr-un avion de vanatoare MiG-29, dominand cerurile capitalei si inspirand o natiune care lupta. A fost om sau mit? Un pilot sau mai multi? Mai pazeste el cerul sau a fost doborat in lupta?

Oamenii au nevoie de speranta si de eroi, iar in primele zile ale invaziei rusesti din februarie 2022, Fantoma Kievului a devenit erou pentru milioane de ucraineni. Pe masura ce numarul de avioane rusesti doborate crestea, la fel crestea si popularitatea acestui luptator legendar. Lasand, insa, la o parte legendele, adevarul este ca Rusia nu a reusit sa obtina controlul aerian asupra Kievului in primele zile ale razboiului - un punct cheie in supravietuirea Ucrainei - datorita pilotilor curajosi din Brigada Aviatica Tactica a Ucrainei, acei piloti fiind adevaratele fantome ale Kievului.

Modelul se distinge prin realismul sau, cu eleroane mobile, flapsuri, tren de aterizare si rachete detasabile. Totusi, caracteristica distinctiva a acestui model de aeronava din lemn 3D este modul in care pluteste in aer ca o fantoma, datorita utilizarii tensegritatii (integritate tensionala sau compresie flotanta), un principiu elegant de inginerie structurala utilizat in unele poduri si acoperisuri de stadion.

Avionul poate pluti deasupra standului sau ca prin magie. In partea din spate a modelului, regasiti un glisor, care va permite sa rulati aeronava de la stanga la dreapta, simuland zborul. De asemenea, puteti modifica unghiul de inclinare al MiG-29, utilizand dispozitivele de reglare situate sub stativ.

Standul deasupra caruia pare ca leviteaza Fantoma Kievului spune o poveste. La baza standului se afla o harta stilizata din lemn a Kievului, simbolizand orasul si toti locuitorii sai care se afla sub protectia fantomei. Partile laterale ale bazei ofera o vedere panoramica la orizontul Kievului. Bratul standului afiseaza un avion inamic doborat.

Modelul Ghost of Kyiv Ukrainian Fighter are 181 de piese, cu un timp estimat de asamblare de 5 ore. Tot ce aveti nevoie pentru asamblare se gaseste in pachet. Nu aveti nevoie de lipici sau unelte speciale. Asamblati urmand instructiunile ilustrate pas cu pas, disponibile in 11 limbi - ucraineana, engleza, germana, spaniola, franceza, italiana, portugheza, poloneza, japoneza, chineza si coreeana.

Asamblati acest puzzle 3D mecanic si impartasiti legenda curajosului pilot de lupta care isi apara, in mod eroic, orasul impotriva invadatorilor. The Ghost of Kyiv Ukrainian Fighter este un proiect interesant pentru pasionati, putand fi asamblat in familie si afisat oriunde in casa sau in birou, atragand atentia datorita designului. Acest model de avion MiG-29 poate fi un cadou original pentru cei interesati de modelarea aeronavelor, istoria militara, aviatie.

Dimensiune produs: 17 x 27.5 x 20 cm
Dimensiune pachet: 37.8 x 17 x 3.4 cm
Numar de piese: 181
Timp estimat de asamblare: 5 ore

https://www.youtube.com/watch?v=TqS5BAUzEbw
Trimite mesaj
Din Gura in Gura