Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Joc de logica Cluebox Escape Room: Labirintul din Cambridge

0 stars: 0.00 din 0 pareri

359 lei Lei
Cod produs
4270003036955
Out Of stock
Descriere
Joc de logica Cluebox Escape Room: Labirintul din Cambridge nu este o "cutie de trucuri" de obicei, care pot fi rezolvata in 10 minute, este o cutie plina de puzzle-uri si ghicitori!

Este realizat din trei materiale, reprezentand stiinta in perfectiunea ei: plexiglas, lemn si metal... Incercati sa rezolvati acest puzzle si deveniti membru al Societatii Filozofice din Cambridge! Un joc de evadare intr-un format compact.

Cadoul perfect si o cutie unica.

Poveste:

La inceputul secolului al XIX-lea, dezvoltarile stiintifice din Marea Britanie se spunea ca sunt sterile. Apoi, situatia s-a schimbat cand Societatile Filosofice provinciale au inceput sa infloreasca in intreg Regatul Unit. Acolo oamenii se puteau intalni si asculta discutii despre cele mai recente descoperiri si inventii. William Whewell, un coleg al Universitatii Cambridge, a devenit unul dintre fondatorii Societatii Filosofice din Cambridge in 1819.

Acesta a transformat universitatile englezesti in centre de cercetare stiintifica, cele pe care le cunoastem astazi. Termenul de ,,om de stiinta'' nici macar nu exista pana cand William Whewell l-a inventat in 1833. Se crede ca exista doar o singura conditie pentru a deveni membru al Societatii Filosofice, solicitantii trebuiau sa treaca provocarea de intrare prin deschiderea cutiei mecanice ,,Labirintul din Cambridge'' inventata de omul de stiinta William Whewell. Acum aveti ocazia sa va confruntati cu aceasta provocare, care a fost primul pas pentru multi inventatori in lumea stiintei si a ingineriei!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura