Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Joc de logica Cluebox Escape Room: Procesul lui Camelot

0 stars: 0.00 din 0 pareri

329 lei Lei
Cod produs
4270003036979
Out Of stock
Descriere
Cluebox Nu este o "cutie de trucuri" de obicei, care pot fi rezolvata in 10 minute. Iata avantajele Cluebox dintr-o privire:

60 - 90 de minute de aventura - o experienta unica pe care ti-o vei aminti mult timp dupa aceea.

195 parti individuale - taiat cu precizie din lemn de mesteacan de inalta calitate folosind cea mai buna tehnologie laser.

100% puzzle distractiv - propriul tau mic Escape Room pe care il poti lua la orice eveniment.

ambalaj creativ - pentru un cadou unic.

Caracteristici si specificatii:

Fabricat din lemn natural si construit manual

Inspirat de legenda Camelotului

Puzzle-uri si ghicitori complexe

Cadou perfect si cutie de cadou unica

Poveste captivanta cu Cavalerii Mesei Rotunde

Potrivit pentru toate varstele

Descoperiti Jocul de logica Cluebox Escape Room: The Trial of Camelot, de la iDventure, un joc de societate captivant, plin de puzzle-uri si ghicitori complexe, care va va provoca abilitatile de gandire si logica. Fabricat din lemn natural si construit manual, acest joc de evadare intr-un format la indemana va ofera o experienta de neuitat, inspirata de legenda Camelotului si Cavalerilor Mesei Rotunde. Cluebox este cadoul perfect pentru iubitorii de jocuri de logica si o cutie de cadou unica, fiind potrivit pentru toate varstele. Alaturati-va magului Merlin in cautarea Cavalerului vrednic sa participe la cautarea Sfantului Graal si treceti de Procesul lui Camelot si sa va egalati cu cel mai mare dintre Cavalerii Mesei Rotunde!

Beneficii:

Jucand Cluebox Escape Room: The Trial of Camelot, veti beneficia de o experienta captivanta si educativa, dezvoltand abilitati de gandire logica, rezolvare de probleme si strategie. Acest joc de societate va va aduce impreuna cu familia si prietenii pentru a va distra si a va provoca mintea, oferindu-va o activitate de calitate petrecuta impreuna. De asemenea, Cluebox se diferentiaza de alte jocuri prin calitatea materialelor si designul unic, fiind o alegere excelenta pentru colectionarii de jocuri de societate.

Nu ratati ocazia de a va testa abilitatile de logica si de a va bucura de o experienta de neuitat alaturi de familia si prietenii dvs. Achizitionati acum Jocul de logica Cluebox Escape Room: The Trial of Camelot, de la iDventure si treceti de Procesul Camelotului!

Jucatori: 1-2

Varsta: 14+

Spatiu secret: 1,5 x 2,5 x 4,5 cm

Se poate rejuca: poate fi rezolvata din nou de alti jucatori.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura