Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Marble Run Spiral

0 stars: 0.00 din 0 pareri

269 lei Lei
Cod produs
4820184121492
Out Of stock
Descriere
Marble Run Spiral este al patrulea model din colectia Ugears de fascinante piste mecanice din lemn DIY, cu bile de marmura. Palanul are doua tipuri de sine pentru a accelera ascensiunea: sine spiralate principale si sine verticale. Rotiti manivela pentru a ridica bilele de marmura colorate (o bila se ridica la noua rotatii ale manivelei de infasurare) pana la depozitul de trei bile de sus. De acolo, bilele isi incep cursele de coborare prin elemente interesante: un tobogan de mare viteza, un sarpe vertical si un rau de munte.
Ugears a creat Marble Run Spiral si celelalte trei piste cu bile de marmura (Chain, Stepped si Tired) ca elemente independente fantastice, dar si ca elemente modulare capabile sa fie conectate impreuna intr-un super Marble Run! Puteti conecta oricare doua sau patru piste de marmura cu ajutorul conectorilor speciali (inclusi in fiecare kit) pentru a crea un parc de distractii gigantic - cu bile de marmura, cu o varietate de lifturi in crestere si cu obstacole de depasit la coborare. Evacuarea de la sfarsitul fiecarui set poate trimite bilele inapoi la palanul original, la pista cu bile de marmura adiacenta sau alternand intre cele doua (controlati acest lucru cu un comutator ponderat special).
Modelul mecanic din lemn Marble Run Spiral are 266 de piese, este evaluat la nivel "avansat" si ofera peste 6 ore de timp de asamblare distractiv. Nu este nevoie de lipici sau alte instrumente pentru asamblare. Doar scoateti piesele din placile lor de placaj pretaiate cu laser si conectati-le urmand instructiunile detaliate, ilustrate in 11 limbi (engleza, germana, spaniola, franceza, italiana, poloneza, ucraineana, chineza, japoneza, coreeana si rusa) incluse in fiecare kit Ugears.
Daca sunteti pregatit pentru o provocare, de ce sa nu asamblati toate cele patru piste cu bile de marmura si sa va multiplicati de patru ori distractia? Puteti lasa modelul in starea sa atractiva de lemn natural sau puteti dezlantui artistul interior pictand modelele noastre in diferite culori, asa cum fac multi fani Ugears din intreaga lume.
Palanul spiralat Marble Run poate fi atat un cadou grozav, cat si o jucarie incitanta, pe care ati construit-o cu drag cu propriile maini.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura