Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Galaxy Marble Run

0 stars: 0.00 din 0 pareri

750 lei Lei
Cod produs
4820195192276
Out Of stock
Descriere
Daca sunteti fan al spatiului, al science-fiction-ului, al povestilor fascinante de aventura, este timpul sa faceti cunostiinta cu acest model de Puzzle 3D Galaxy Marble Run. Acesta a fost inspirat de miscarea planetelor din spatiu, de ciclicitatea lumii inconjuratoare si de numeroasele povesti despre spatiu scrise si filmate de-a lungul anilor de science fiction.
Va atrage toti fanii spatiului.
Acest model a fost inspirat din modul in care se misca planetele, stelele si galaxiile. Am vrut sa cream ceva la fel de ciclic, captivant si interactiv. De aceea, intregul model Galaxy Marble Run este foarte mobil. Acest kit are o multime de elemente interactive.
Piesele se rotesc, se ridica, coboara si asa mai departe. Pentru a pune in miscare puzzle-ul 3D, trebuie sa puneti bilele metalice in pozitia initiala.
Un mecanism unic in care trei piste cu viraje ascutite, balansari si coborari sunt interconectate va asigura miscarea modelului, iar tu, ca spectator, vei avea sansa de a urmari acest proces la nesfarsit.
Galaxy Marble Run este unul dintre cele mai dificile modele WoodTrick de asamblat.
Suntem mandri de el ca fiind unul dintre cele mai interesante proiecte ale noastre. Sunt incluse pana la 678 de piese. Fiecare este o parte indispensabila a mecanismului care face micul nostru model planetar sa se miste.
Acesta este un model 3D din lemn personalizat de la WoodTrick, care va va oferi cea mai buna experienta de inginerie. Detaliile sale, gandite pana la cel mai mic, iti vor fascina mintea, iar rezultatul obtinut la final ii va incanta chiar si pe cei care nu sunt deosebit de pasionati de puzzle-uri.
Modelul nostru este complet sigur pentru mediu si sanatatea dumneavoastra. Toate piesele sunt realizate din placaj de lemn si nu veti avea nevoie de lipici pentru a le pune impreuna. Instructiunile detaliate care vin impreuna cu kitul va vor ajuta. Asamblarea va dura intre 10 si 12 ore, dar puteti accelera putin procesul invitand prietenii sau familia sa va ajute. Distreaza-te de minune cu familia ta construind modelul din lemn Galaxy Marble Run si jucandu-te impreuna cu el!

https://www.youtube.com/watch?v=xaBzyIBiYtE
Trimite mesaj
Din Gura in Gura