Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Celesta Mecanica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

446 lei Lei
Cod produs
4820184121515
Out Of stock
Descriere
Ugears a produs cel de-al doilea instrument muzical DYI din colectie acest Puzzle 3D Celesta Mecanica.

Do Re Mi Fa Sol La Si Do. Dupa cum spunea Julie Andrews in Sunetul Muzicii, "odata ce ai aceste note in cap, poti canta un milion de melodii diferite amestecandu-le".

Asemenea lui Hurdy-Gurdy, Celesta Mecanica este din lemn si este un instrument muzical functional. Acest model muzical special este o versiune mai simpla a unei pianole si include elementele unui pian, o cutie muzicala si un xilofon. Exista doua moduri de folosire a instrumentului: poti folosi clapele pentru a lovi placile metalice, producand note muzicale pe o gama de octave, de la C la C, sau poti alege sa, programezi instrumentul sa compuna o melodie la pianina mecanica, apoi sa asculti apasand doar un buton!

Datorita usurintei de utilizare, pana si cei mai mici copii, ori cei fara cunostinte muzicale pot incepe sa cante, lovind clapele sau rotind manivela pentru a produce melodii pre-programate.

Acest puzzle 3D muzical contine un numar de 573 piese si garanteaza 8 ore placute de asamblare.

Suntem constienti de faptul ca, construirea puzzle-ului 3D poate fi dificila si, uneori, se intampla accidente. De aceea, in cazul in care, in timpul constructiei, rupeti o piesa, noi va vom trimite piese de schimb.

Asemenea tuturor modelelor noastre mecanice, puzzle-urilor 3D, cutiilor de puzzle din lemn si robotilor, Celesta Mecanica are un design placut, fiind un mod sigur de a incanta familia si prietenii. Construieste-l alaturi de familie si bucura-te, cantand melodii simple, acompaniate de un instrument muzical construit cu mainile voastre.

Colectia Ugears de modele mecanice fascinante, puzzle-uri 3D, accesorii de jocuri, cutii de puzzle din lemn, jucarii pentru copii si seturi de modele STEM-Lab includ acum doua instrumente muzicale: Hurdy-Gurdy si Celesta Mecanica. Cunosti vreun muzician sau vreo familie cu copii mici? Acest puzzle reprezinta un cadou original, fiind potrivit pentru aniversari sau de sarbatori si este o modalitate excelenta, pentru copii, de a invata scara C majora.

Mechanical Celesta de la Ugears este o combinatie unica intre design, inginerie si arta si este o incantare pentru muzicieni, modelatori, pasionati de 3D, ba chiar si pentru programatori. Programeaza melodii cunoscute si creeaza compozitii originale pe care altii le pot reda prin lovirea manivelei. Publicul va fi impresionat de creativitatea si ingeniozitatea ta, pe masura ce redai muzica originala pe un instrument construit.

Dimensiune model: 28 x 28.5 x 12 cm
Dimensiune ambalaj: 37.8 x 17x 5 cm
Numar componente: 573
Durata estimata de asamblare: 8 ore
Trimite mesaj
Din Gura in Gura