Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Cutie de bijuterii cu Cristale Swarovski

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30375 lei Lei
Cod produs
4820195191163
Out Of stock
Descriere
Cutii mici din piatra, lemn si metal pentru depozitarea obiectelor mici au fost fabricate chiar si cu mai bine de 2000 de ani in urma. Maestrii din China, Japonia si multe alte tari si-au creat capodoperele in diferite perioade de dezvoltare ale civilizatiilor lor. Existau cufere mari pentru depozitarea aurului, dar si cutii mai mici, care contineau bijuterii.
Cutia de bijuterii WoodTrick este un loc minunat pentru a-ti depozita comorile mici.
Istoria dovedeste ca oamenii au invatat sa faca cutii din aproape orice - lemn, piatra, sticla, metal si oase de animale. Totul depinde de priceperea mesterului si de dorinta clientului. De aceea am avut mare grija la proiectarea si decorarea cutiei de bijuterii. Cristalele Swarovski impodobesc exteriorul cutiei.
Cutia noastra de bijuterii din lemn, decorata cu cristale Swarovski are sapte compartimente. In plus, procesul de interactiune cu caseta va fi simplu. Apasati un buton pentru a o deschide - se va deschide in fata dvs. ca o floare de primavara. Pentru a inchide cutia si toate compartimentele acesteia, tot ce trebuie sa faci este sa tragi capacul.Deci, chiar si cutia in sine devine un fel de bijuterie. Cu toate acestea, obtineti cutia dvs. sub forma de puzzle, pe care trebuie sa-l asamblati.
Chiar si incepatorii in asamblarea unor astfel de puzzle-uri pot asambla si colectiona Cutia de bijuterii cu cristale Swarovski. Cele cateva ore necesare pentru a o asambla vor zbura fara sa iti dai seama, intrucat te vei bucura de intregul proces. Acest model este un cadou grozav pentru o prietena apropiata, iubita sau mama.

https://www.youtube.com/watch?v=Ex26lkPXBWE
Trimite mesaj
Din Gura in Gura