Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Cutie Muzicala Balerinele

0 stars: 0.00 din 0 pareri

215 lei Lei
Cod produs
4820195190661
Out Of stock
Descriere
Baletul este un dans frumos si gratios practicat in intreaga lume. Miscarile rafinate si intrigile dramatice, combinate cu o scenografie si coregrafie complexe din punct de vedere tehnic, fac publicul sa urmareasca spectacolul cu respiratia la gura.
Arta baletului si admiratia fata de balerine a inspirat echipa WoodTrick sa creeze modelul de puzzle 3D din lemn "Dancing Ballerinas".
In timp ce Dancing Ballerinas este mai mult decorativa decat interactiva, are totusi elemente cu care poti interactiona. Mai mult, asamblarea puzzle-ului 3D din lemn te va fascina timp de cel putin 2 ore. Dancing Ballerina are un mecanism de rotire.
Mecanismul este proiectat astfel incat tamburul puzzle-ului asamblat sa se poata roti. Figurinele mici de balerina situate pe capac se vor invarti intr-un dans.
Dar asta nu este tot! Acest puzzle muzical va canta celebra melodie din Lacul Lebedelor, pe care o recunosc chiar si cei care nu au mers niciodata sa vada un spectacol de balet in direct. Pentru a face ca muzica sa redea si modelul sa se miste, rotiti de cateva ori manerul special din partea de jos a cutiei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura