Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Vehicul off-road pe senile

0 stars: 0.00 din 0 pareri

299 lei Lei
Cod produs
4820184121768
Out Of stock
Descriere
Tracked Off-Road Vehicle de la Ugears este un puzzle 3D care poate fi asamblat pentru a crea un vehicul off-road pe senile. Acest model din lemn are o scara de 1:24 si este echipat cu un motor cu arc, ceea ce ii permite sa calatoreasca peste trei metri in modul "D" (Conducere) si peste patru metri in modul "S" (Sport). Are o cabina deschisa, tractiune integrala, o capota care se deschide pentru a dezvalui motorul si bare de siguranta in spate.
Caracteristica distinctiva a acestui model este reprezentata de cele patru module senilate, care inlocuiesc rotile obisnuite. Aceste senile triunghiulare ii confera vehiculului capacitati de traversare mai bune in diverse conditii de teren, inclusiv noroi sau zapada. Schimbatorul de viteze functioneaza ca un buton de pornire/oprire, iar un pendul situat in spate ajuta la controlul vitezei de deplasare.
Puzzle-ul Tracked Off-Road Vehicle contine 423 de componente si se estimeaza ca timpul necesar pentru asamblare este de aproximativ 8 ore. In plus, compania Ugears ofera si alte modele de puzzle-uri 3D cu tematica off-road, cum ar fi Mini Buggy, Camioneta Lumberjack, Camionul militar, Vehiculul de lupta Dozor-B si Motocicleta Scrambler UGR-10. Acestea pot fi alese ca alternative sau pot fi oferite ca si cadouri pentru entuziastii de off-road.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura