Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Hexapod Explorer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

249 lei Lei
Cod produs
4820184121294
Out Of stock
Descriere
Esti pregatit pentru cel mai tare puzzle mecanic 3D disponibil de pe piata? Iti prezentam Hexapod Explorer: parte insecta, parte robot, parte extraterestra.
Condus de un motor puternic cu arc, Hexapod Explorer poate merge pana la 3 metri pe propriile picioare, fara a avea nevoie de o roata auxiliara sau de sustinere, asa cum au alte modele.

Abilitatea de a suporta propria greutate numai pe picioare, permite Hexapod Explorer sa mearga pe un teren usor accidentat, ca un extraterestru care iese din capsula pentru a explora lumi noi.

O alta caracteristica uimitoare care face ca paianjanul nostru sa fie unic este ca Hexapod Explorer are mai multe viteze. Puteti face robotul sa se strecoare, sa se tarasca sau sa se scuture la orice viteza doriti! Cand Hexapodul se opreste din mers, ridica-l si urmareste cum picioarele prind viata si se agita, la fel cum ar face o insecta, un crab sau un paianjen adevarat.

Acest Hexapod Explorer isi ocupa locul ca un campion printre familia uimitoare a puzzle-urilor 3D si minunilor mecanice din lemn. Am creat un robot care merge, pur mecanic, din lemn, fara componente electronice.

Simplu, inteligent si frumos de privit. Dupa cum a spus Theo Jansen, Zidurile dintre arta si inginerie exista doar in mintea noastra?. Ne-am angajat sa surprindem si sa incantam clientii din 85 de tari de pe cinci continente, cu modele care au acel element Uau!.

Imagineaza-ti ca esti comandantul unei misiuni de explorare a Planetei X. Un rover poate face doar fotografii si poate lua probe de-a lungul drumului sau. Dar imagineaza-ti daca ambarcatiunea ta de debarcare ar putea elibera o armata robotica de exploratori Hexapod pentru a trece peste suprafata noii planete testand solul, colectand probe de roca, cautand forme de viata extraterestre. In fiecare noapte, Hexapozii se odihnesc si in fiecare zi se reincarca si prind viata, continuandu-si explorarile si lucrarile stiintifice.

Modelul din lemn Hexapod Explorer are 388 de piese si are un arc metalic puternic care alimenteaza actiunea de mers a robotului si protectie pentru picioarele din cauciuc, pentru o deplasare mai buna pe suprafetele netede. Timpul de asamblare este de aproximativ 8 ore. Arcul intern este infasurat intr-o cheita de activare situata pe burta. Cu acest mecanism nu trebuie sa tii cheia in timp ce rasucesti pentru a preveni alunecarea - energia este stocata la fiecare rasucire, fara alunecare, pana cand arcul este complet incarcat.

Hexapod Explorer poate trece pentru obstacole de 1-2 cm. Pune modelul in sus, seteaza-l, alege viteza dorita folosind cadranul de pe capul Hexapodului, apoi elibereaza comutatorul du-te din spate pentru a pune modelul in miscare. Poti schimba viteza oricand.

Cauti o jucarie sau un decor? Ai un copil, o nepoata, un nepot sau un vecin care se ocupa de robotica? Copiilor si adultilor le va placea sa construiasca Hexapod Explorer si sa-l vada la viata in timp ce face primii pasi.

Construirea acestui model este o modalitate excelenta de a invata principiile de baza ale stiintei si ingineriei, inclusiv principii din biologie, cum ar fi locomotia animalelor. Cand parintii si copiii petrec timp asambland o jucarie mecanica grozava precum Hexapod Explorer, ei au bucuria de a crea ceva impreuna, apoi distractia de a se juca impreuna cu el.

Hexapod Explorer este o idee de cadou unica pentru prietenii sau membrii familiei tale care iubesc natura, insectele, robotii, construirea de modele, proiectele noastre, puzzle-uri sau pentru oricine apreciaza designul mecanic, care este remarcabil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura