Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

It's time for perfection!

Membru Bizoo de 13 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Puzzle 3D Mini Avion

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59 lei Lei
Cod produs
4820184121386
Out Of stock
Descriere
Biplanurile au doua aripi fixe, una peste cealalta, conectate cu niste suporturi; contravantuirea permite o structura mai usoara a aripii.
Ugears este cunoscut pentru producerea de modele frumoase din lemn de bricolaj, caracterizate printr-o sensibilitate aparte. Bineinteles, cand am decis sa adaugam un fluturas la colectia noastra de modele ?Easy? pentru tinerii modelatori, nu am rezistat frumusetii si semnificatiei istorice a biplanului. Macheta Mini Avion este atat o jucarie distractiva, cat si un obiect decorativ atractiv de asezat pe raft. Am optat pentru un design deschis, facand Mini-Biplane-ul usor si transparent, dezvaluind functionarea interioara a modelului.
Modelul din lemn Mini Avion are o elice care se roteste si este alimentat de un motor cu banda de cauciuc - doar trageti modelul inapoi de-a lungul unei suprafete pentru a-l infasura, apoi eliberati si urmariti cum merge! Nu este nevoie de adeziv sau unelte speciale pentru a asambla acest kit de bricolaj, doar impingeti piesele pre-taiate din scandurile lor din lemn si prindeti-le impreuna. Cand asamblati modelul de avion, amintiti-va sa slefuiti usor si sa faceti cu ceara partile in miscare pentru a le face sa functioneze fara probleme.
Aspectul de jucarie al modelului si mecanica simpla fac din Mini Biplane un excelent model de pornire si o introducere in lumea fascinanta a puzzle-urilor 3D Ugears, a automatelor, a robotilor. Pe masura ce copilul dumneavoastra invata sa construiasca aceste puzzle-uri mecanice incantatoare si captivante, el isi va dezvolta si cunostintele mecanice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura